autobedrijf-john-peeters-voorkant

Slide1

Autobedrijf John Peeters

Voor onderhoud, reparaties en voor een goede en betrouwbare occasion.

Autobedrijf John Peeters vervangt moeiteloos uw banden  

Autobedrijf John Peeters vervangt moeiteloos uw banden. Wij zijn een bedrijf dat al sinds 1988 bestaat en in al die jaren veel ervaring heeft opgedaan. Van banden verwisselen tot en met diverse reparaties. Als u een professioneel en veelzijdig autobedrijf zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.  

Zomer- of winterbanden omwisselen?  

Het wordt weer herfst en de winter komt eraan, maar rijdt u nog op zomerbanden? Maak dan een afspraak. Wij verwisselen uw banden en plaatsen er uw winterbanden weer onder. Natuurlijk is dit ook mogelijk van winter- naar zomerbanden. Als u uw banden verwisselt, kunt u de andere set banden bij ons opslaan tot het weer tijd is om te wisselen. Zo bent u altijd verzekerd dat u veilig de weg op kunt. Wilt u uw banden laten verwisselen? Maak dan een afspraak

Wij raden u aan om uw banden te laten verwisselen als de temperatuur onder de 7 graden komt. Uw zomerbanden worden dan minder effectief. Winterbanden zijn ervoor gemaakt om in koudere omstandigheden te rijden. Het rubber blijft flexibel in plaats van dat het hard wordt. Bent u bang dat u vergeet wanneer u uw banden moet laten wisselen? Gebruik het terugzetten of vooruitzetten van de klok als geheugensteuntje.   

Laat Autobedrijf John Peeters uw banden wisselen  

Wij wisselen niet alleen winter- en zomerbanden om, u kunt bij ons ook terecht als uw banden versleten zijn. Heeft u een nieuwe set banden nodig? Wij adviseren u graag welke geschikt zijn voor u. Bij ons advies houden we rekening met uw budget en stemmen de banden op uw situatie af. Wij raden u aan om niet te lang te blijven rijden op banden die versleten zijn. Banden met weinig profiel hebben minder grip op de weg waardoor u in onveilige situaties terecht kunt komen. Wilt u weten of vervanging nodig is? U bent welkom in onze garage of neem contact met ons op! 

 

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
contact icon

Maak vandaag nog een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak voor onderhoud, reparaties of voor een goede en betrouwbare occasion of voor één van onze andere diensten.

Ma:08:00 - 17:30, 19:00 - 21:00
Di:08:00 - 17:30, 19:00 - 21:00
Wo:08:00 - 17:30
Do:08:00 - 17:30, 19:00 - 21:00
Vr:08:00 - 17:30
Za:Gesloten
Zo:Gesloten

Afspraak maken

autobedrijf-john-peeters-ruit-vervangen
autobedrijf-john-peeters-occasions
autobedrijf-john-peeters-apk
autobedrijf-john-peeters-wasplaats
autobedrijf-john-peeters-tankstation
autobedrijf-john-peeters-campers
autobedrijf-john-peeters-banden

Copyright © 2024 Autobedrijf John Peeters | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM